AFGELAST - Campus Amsterdam Meetup #9 | Amsterdam Green Campus

Datum: 16 april 2020
Tijd: 09:00-10:30
Locatie: Science Park 904 (receptie centrale hal)
Aanmelden: https://www.meetup.com/nl-NL/campusamsterdam/events/267272172/

Start je dag met een nieuwe dosis inspiratie en leer de actieve mensen uit de regio kennen! We brengen tijdens de meetup mensen uit onze diverse kennisregio samen om kennis uit te wisselen over de ontwikkeling van campussen, innovatiedistricten, netwerken en labs. Dit doen we iedere keer op een andere plek, waarbij we kennismaken met een van onze members.

Amsterdam Green Campus als host
Dit keer strijken we neer bij Amsterdam Green Campus. Het groene innovatienetwerk is sinds 2016 bezig om projecten - gericht op stedelijke duurzaamheidskwesties - aan te jagen en te faciliteren. Directeur Niek Persoon zal ons meenemen in de werkwijze en projecten. Ook mogen we een kijkje nemen in het Student Lab: de plek waar mbo-, hbo- en wo-studenten samenkomen om te werken aan hun projecten. De daarop volgende brainstormsessie zal dit keer gaan over multidisciplinaire samenwerkingen. Want wat heb je hier precies voor nodig? En hoe bereik en betrek je andere domeinen?

Programma
09.00 Inloop met koffie en lekkere ontbijt snack
09.15 Welkom door Campus Amsterdam
09.20 Presentatie door directeur Niek Persoon
09.30 Rondleiding door het Student Lab
09:50 Brainstorm over multidisciplinaire samenwerking
10:10 Koffie en netwerken
10:30 Einde

Wil je hierbij zijn? Ga naar de aanmeldpagina en reserveer een plekje!

Handige links
www.campus.amsterdam
www.amsterdamgreencampus.nl

Campus Amsterdam
Campus Amsterdam is een netwerk van campussen, innovatiedistricten en labs in de Metropoolregio Amsterdam. Ons doel is om mensen, kennis en faciliteiten in onze diverse kennisregio met elkaar te verbinden, zodat we samen kunnen werken aan urgente, stedelijke vraagstukken.