AFGELAST - Slotevent BioBoost

Op 22 april 2020 vindt het slotevent van het BioBoost-project plaats. De bijeenkomst heeft als thema: Naar een circulaire (glas)tuinbouwsector. Diverse sprekers gaan in op de toekomst van de circulaire tuinbouw en de lessons learned vanuit het BioBoost-project. Het event start om 12.00 uur met een inloop en eindigt om 17.30 uur met aansluitend een netwerkborrel.

Circulair ondernemen
De circulaire economie wordt steeds belangrijker voor de glastuinbouwsector. Er zijn veel uitdagingen te overwinnen. Kwalitatief hoogwaardige- , betaalbare-, veilige- en gezonde tuinbouwproducten worden de standaard terwijl afval niet meer bestaat. Circulair ondernemen vraagt om innovatie en anders denken. Juist de tuinbouwsector is in staat het verschil te maken en oplossingen te bieden. De tuinbouwsector staat bekend om de hoge toegevoegde waarde. Vanuit de opgedane ervaringen in het BioBoost-project en de diverse pilots zullen de mogelijke nieuwe oplossingsrichtingen worden aangedragen.

Voor wie?
De circulaire economie zal iedereen in de tuinbouw keten gaan raken. Kwekers, zaadveredelaars, handelaren, financiers, beleidsmakers, transporteurs. Zij zijn allen uitgenodigd voor het slotevent van BioBoost.

Locatie
World Horti Center
Europa 1
Naaldwijk (Westland)

Programma
Diverse sprekers vertellen op welke wijze (technisch, organisatorisch/sociaal en financieel) zij hebben bijgedragen aan de stap om te komen tot een meer circulaire economie. Tijdens het slotevent is er ook een markt waar producten worden getoond die het resultaat zijn van de vele pilots van het project. U kunt met de initiatiefnemers van gedachten wisselen over wat het betekent om een nieuw product te ontwikkelen. Daarnaast is het slotevent van BioBoost een uitstekend moment om te netwerken. Lees hier het volledige programma.

Aanmelden
Deelname aan het Slotevent Bioboost is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich online aanmelden voor de bijeenkomst.