Trade Fair Focus: sustainable production

Op vrijdag 8 november a.s. organiseren Glastuinbouw Nederland en Royal FloraHolland samen een bijeenkomst ‘Trade Fair Focus’ over duurzame sierteelt. Onder leiding van bekende gespreksleider Donatello Piras gaan kamerleden en ondernemers uit de sector met elkaar op zoek naar doorbraken op de dossiers ‘Energie’ en ‘Gezonde teelt’. 

Onder meer de kamerleden Arne Weverling (VVD) Maurits von Martels (CDA) en Europarlementarier Mohammed Chahim nemen plaats in het sprekerspanel. Ook vertegenwoordigers van sectorpartijen, overheden en ondernemers zijn vertegenwoordigd door onder meer Adri Bom, Hans Koolhaas, Sjaak van der Tak, Marco van Soerland, Leon Ammerlaan, Peter Maes en David van Tuijl.

‘Trade Fair Focus’ vindt plaats op de Trade Fair Aalsmeer bij het cateringplein nabij het Royal FloraHolland House. De internationale handelsbeurs, waar 750 kwekers van bloemen en planten een stand hebben, trekt jaarlijks 20.000 bezoekers.

Praktische informatie 

  • Tijdstip: vrijdag 8 november 2019 van 11.00 – 12.15 uur.
  • Locatie: Royal FloraHolland Aalsmeer, Legmeerdijk 313, Aalsmeer.
  • Parkeren: volg de instructies op het veilingterrein. Op de Trade Fair Aalsmeer volgt u de route naar het ‘Royal FloraHolland House’.
  • Om de beurs te bezoeken vragen we u zich te registeren. Dit kan kosteloos, en vooraf, via: www.tradefairaalsmeer.com
  • Houdt u er rekening mee dat u vanaf de ingang ca. 15 minuten nodig heeft om via de beurs het Royal FloraHolland House te bereiken.

Aanmelden
Indien u aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar tradefairfocus@royalfloraholland.com