17 november: workshop voor young professionals over de toekomst van de tuinbouw

Ben jij of ken jij een bevlogen young tuinbouw professional? Meld je dan aan voor de online workshop over de toekomst van het tuinbouwcluster van het Kernteam Scenario’s Tuinbouw geschreven toekomstscenario’s voor het tuinbouwcluster. Deze gratis workshop vindt plaats op dinsdag 17 november a.s. van 15.00 uur tot 17.00 uur en biedt ruimte aan honderd deelnemers. Tijdens deze middag worden de scenario’s gepresenteerd en leer je hoe je scenario-denken kunt gebruiken in je eigen werkomgeving. Meer informatie en de aanmeldlink vind je in bijgevoegde uitnodiging. Wie het eerst komt, het eerst maalt, dus wees er snel bij.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste young professional in de tuinbouw!
Durf jij te zeggen waar de tuinbouw over tien jaar staat? Factoren als politiek, economie, technologie, klimaat en duurzaamheid zijn van grote invloed en moeilijk te voorspellen. En wat betekent een nieuwe pandemie voor de tuinbouw? Samen met experts in- en rondom het tuinbouwcluster ontwikkelden we strategisch gereedschap; we schreven vier extreme, en toch plausibele, toekomsten voor het tuinbouwcluster. Vier toekomsten waar jij als young professional in de tuinbouw mee aan de slag kan. Doe je mee?

Op dinsdagmiddag 17 november 2020 werpen we een blik in op de tuinbouw over 10 jaar. Vanachter je computer ga je samen met andere talentvolle collega’s in gesprek over de toekomst van het tuinbouwcluster; jullie toekomst. In een dynamisch programma met workshops en dialoog, leer je hoe je scenario-denken kunt gebruiken bij de strategische vraagstukken in jouw sector.

Deelnemen? Meld je aan op ACCEZ.nl/aanmelden
Met o.a. Edith Bentvelsen (managing director Ter Laak Orchids), Judith Schueler (directeur ACCEZ) en presentator Lisa Peters.

Datum: Dinsdag 17 november 2020
Tijd: 15:00 – 17:00 uur (Daarna online afterparty).
Locatie: Online, via Zoom (Informatie volgt na aanmelding).
Toegang: Kosteloos. Exclusief voor tuinbouwers onder de 40.
Betrokken organisaties: Wageningen Economic Research, World Horti Center, Provincie Zuid-Holland, LDE Centre for Sustainability & ACCEZ.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jurre Zwinkels via communicatie@accez.nl