25 t/m 29 november: handelsmissie naar Colombia met minister-president Rutte en ministers Bruins en Schouten

Wilt u zakendoen in Colombia of bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van zondag 25 t/m donderdag 29 november mee met de handelsmissie naar Colombia.

Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en minister Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport. Ook Steven Martina, de Curaçaose minister van Economische Ontwikkeling en Xiomara Ruiz-Maduro, de Arubaanse minister van Financiën, Economische Zaken en Cultuur, nemen deel. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, fungeert als zakelijk missieleider.

Voor wie?
Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit het Koninkrijk der Nederlanden uit Agribusiness & Tuinbouw, Life Sciences & Health en Water & Logistiek

Andere sectoren
Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit andere sectoren zijn welkom om zich aan te sluiten bij één van bovenstaande thema’s. Voor hen organiseren wij geen apart programma.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met maandag 24 september. RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Kosten
Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u €475 per extra deelnemer. Elke deelnemer meldt zich apart aan.

Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten in het kader van individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Margriet Veenstra, margriet.veenstra@rvo.nl of Karin Schipper, margriet.veenstra@rvo.nl

Meer informatie en aanmelden