Basiscursus Het Nieuwe Telen start op 14 november in Aalsmeer

Al voor het vijfde jaar organiseren LTO Glaskracht Nederland en Kas als Energiebron de kennismaking met een andere kijk op telen. Meer dan 400 telers hebben de basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) gevolgd die bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over het jaar. Op 14 november start de basiscursus Het Nieuwe Telen voor telers in Aalsmeer en omgeving.

Tijdens deze cursus worden de basisprincipes van HNT behandeld. Er wordt veel aandacht gegeven aan de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken. De cursus wordt gegeven door een van de volgende drie docenten: Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (Plantmonitoring.nl) of Hans Pronk (Pronk consultancy). De kosten voor de basiscursus bedragen € 725 voor 8 middagen, de vervolgcursus van 4 bijeenkomsten kost € 375.

De cursusdata in Aalsmeer zijn n: 14 november, 12 december, 16 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 19 juni. Mocht u een datum verhinderd zijn dan is het altijd mogelijk om een vervangende bijeenkomst in een andere groep mee te maken.

Kijk hier voor meer informatie over de basiscursus HNT of vul direct het aanmeldformulier in. U kunt ook contact opnemen met Aat Dijkshoorn, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl, mobiel 06 - 816 136 17.