Carolien Wagenaar nieuwe programmamanager Seed Valley

Carolien Wagenaar (27) volgt Erwin Cardol op als programmamanager van Seed Valley. Zij werkt sinds 2014 in het programmabureau van Seed Valley, studeerde communicatiewetenschappen in Utrecht en groeide op in West-Friesland.

Carolien is inmiddels een goede bekende binnen de studentendoelgroep, heeft brede ervaring in het communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in de bedrijfstak en regio. Zij is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagnevan Seed Valley, de nieuwe website en diverse projectenmet scholieren en studenten.

In de zomer van 2018 viert Seed Valley het 10-jarig bestaan met een estafette van evenementen. Ook staat er weer een aantal onderwijsprojecten op de rol; als vanoudsis er dus veel te doen. Komende maand start het programmabureau met de werving van een creatieve, ondernemende projectmedewerker die het ‘Seed Valley clubhuis’ in Hoorn komt versterken.

Erwin Cardol zwaait halverwege zijn tiende jaar af. Bij de oprichting (september 2008) startte hij als ‘kwartiermaker’met als opdracht om een activiteitenprogramma op te zetten en de samenwerking binnen het bedrijvencluster aan te jagen en uit te breiden. Vanaf 1 maart gaat hij aan de slag als directeur van Demokwekerij Westland in het World Horti Center (Naaldwijk). De link met het Seed Valley netwerk blijft; de Demokwekerij is een onderdeel van Proeftuin Zwaagdijk.

Lees het volledige bericht op de site van Seed Valley