CollegeTour 2021 – Ontdek je mogelijkheden in de glastuinbouw

Overal ter wereld gezonde voeding, zuurstofrijke planten en vrolijke bloemen Met onze robots en techniek zorgen we ervoor dat we straks óveral gezond voedsel en gezonde planten kunnen maken. Zelfs op de Noordpool en op Mars! Wil jij ook mee werken aan een goede gezondheid voor iedereen, waar ook ter wereld? Laat je talenten bloeien in de glastuinbouw…

Tijdens CollegeTour op vrijdag 19 maart neemt Kas Groeit je mee in de wereld van de glastuinbouw en de uitgebreide mogelijkheden die er voor jou zijn in alle verschillende vakgebieden! Locatie: online - 10.00-11.30 uur. Aanmelden. 

Start je carrière in de glastuinbouw
Ben je op zoek naar een interessante stage? Daar kunnen wij je bij helpen! In de glastuinbouw kun je namelijk alle kanten op. Techniek, marketing, sales, communicatie, vormgeving, logistiek en teelt: de stages binnen de glastuinbouw zijn breed en divers. Grote kans dat er iets voor jou bij zit! Wat al deze stages gemeenschappelijk hebben, is dat je in een groene omgeving werkt die altijd in beweging is. De perfecte omgeving om te ontdekken wat jou doet groeien en bloeien!

Vind je stage via Kasgroeit
Bij je zoektocht naar een stage is Kasgroeit je ideale startpunt. Wij hebben contact met bedrijven die stagiairs zoeken, én met scholen en opleidingen. We kunnen je in contact brengen met goede bedrijven en je tips geven om die goede stage te vinden die bij je past.

Wat moet je doen?
Schrijf je in, zodat wij weten wie je bent en wat je zoekt.
Ons overzicht van alle stages die we op dit moment beschikbaar hebben.
Bekijk deze video’s over carrièremogelijkheden in de glastuinbouw