Greenport Aalsmeer Event 6 december 2018

KAS EN KETEN VAN DE TOEKOMST

Innovaties voor de sierteelt

 Donderdag 6 december organiseert Greenport Aalsmeer voor de vierde keer het Greenport Aalsmeer Event, een inspirerend evenement dat ondernemers in het sierteeltcluster niet mogen missen. Dit keer staat het event volledig in het teken van kennis en innovatie. De greenport heeft zich samen met ondernemers gebogen over hoe de kas en de sierteeltketen er in 2022 uit zouden kunnen zien.

In het programma komen alle vernieuwingen voorbij die ondernemers in de regio belangrijk vinden.

In een paar uur praten wij u bij en gaat u na afloop vol nieuwe kennis, inspiratie en kansen voor de toekomst naar huis. U maakt kennis met een keur aan praktijkvoorbeelden en onderzoeken: van optimaal gebruik van data in de kas en keten tot groen in de zorg, van duurzame veredeling tot het vinden van nieuwe talenten voor de sierteeltsector en meer. Met inzet van Buzzmaster halen we wensen voor innovaties op bij de aanwezigen en maken we met elkaar afspraken over vervolgstappen.  

Het Greenport Aalsmeer Event start om 15:30 uur bij Claus in Hoofddorp. Vanaf 17.00 uur is er volop tijd en ruimte om te netwerken. Wij hopen u op 6 december te mogen verwelkomen!

PROGRAMMA

Dagvoorzitter:   Elise Fikse

15:00  Ontvangst met koffie/thee

15:30  Welkom door Jaap Bond, voorzitter stuurgroep Greenport Aalsmeer

Kas en sierteeltketen van toekomst

Ondernemers en onderzoekers presenteren een reeks aan innovatieprojecten. Van optimaal gebruik van data in de kas en keten tot groen in de zorg. Van duurzame veredeling tot het vinden van nieuwe talenten voor de sierteeltsector.

17:00  Afsluiting programma en afspraken maken hoe we de noodzakelijke vervolgstappen gaan zetten om de concurrentiekracht van de Nederlandse sierteeltsector te versterken.

Borrel en netwerken

 Ja ik kom naar de bijeenkomst