Is uw bedrijf klaar voor de Brexit?

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk, of wilt u dat doen? Bereid u dan voor op Brexit. Ondernemers moeten zich voorbereiden op ieder Brexit-scenario. Ook op een cliff-edge Brexit, waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU op 30 maart 2019 verlaat zonder terugtrekkingsakkoord en zonder overgangsperiode. De Europese Commissie roept iedereen nu ook op om met spoed voor te bereiden.

Daarom is er op donderdag 13 september de bijeenkomst het NBBC Brexit Forum 'Preparing your company for Brexit´. Vooraanstaande experts, onder wie staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat., Leendert-Jan Visser van VNO-NCW MKB Nederland en vertegenwoordigers van KPMG, het Clingendael Instituut en PwC spreken over de laatste ontwikkelingen en delen hun kennis en tools. Zo kunt u zich goed voorbereiden. Daarnaast kunt u ook laten horen waar u zich zorgen over maakt.  

Het NBCC Brexit Forum wordt georganiseerd door Netherlands British Chamber of Commerce NBCC, samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en MKB Nederland. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 

Locatie
Glazen Zaal
Prinsessegracht 26
2514 AP Den Haag

Tijdstip
15:00-18:00