Maak kennis met uw vakmensen van de toekomst bij Veen en Amstelland On Stage!

Bent u al bekend met Veen en Amstelland On Stage? Hét beroepenoriëntatieproject voor vmbo leerlingen dat bedrijven en beroepsbeoefenaren uit Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en De Ronde Venen in contact brengt met meer dan 1000 potentiële werknemers van de toekomst! Andersom zorgt dit project dat de leerlingen in contact komen met beroepsbeoefenaren en zo een gedegen beroepskeuze kunnen maken. Win-win dus! Om leerlingen een zo breed mogelijk beeld te geven zijn zoveel mogelijk beroepen nodig. Doet u ook mee?

Beroepenfeest en Doe Dag
Normaliter bestaat Veen en Amstelland On Stage uit het Beroepenfeest en de Doe Dag. Op het Beroepenfeest worden de leerlingen onthaald op een rode loper en maken zij kennis met de beroepsbeoefenaren. Mogelijk kiezen we dit jaar voor een digitaal alternatief van deze feestelijke dag; dat is Digimatch. Hoe dan ook vindt vervolgens een Doe Dag plaats waarbij de leerlingen op werkbezoek gaan. Zo kunnen zij het beroep in de praktijk ervaren.

Alle beroepen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Laat deze kans niet liggen; de leerlingen staan te popelen met u in contact te treden! Onder andere Dutch Flower Group, Quakelplant, Hilverda De Boer, Kwekerij Ron en Inge Quint Flowerart hebben zich al aangemeld. Doet u ook mee?

Aanmelden kan via www.veenenamstellandonstage.nl