Meld uw kandidaat aan

U kunt uw kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 aanmelden tot vrijdag 22 september; de termijn is een week verlengd. Bent u, of kent u, de ondernemer die neus heeft voor kansen en zich met zijn/haar product of bedrijf onderscheidt van collega's? Die ondernemer kan zich (laten) aanmelden voor de prestigieuze ondernemersprijs. De onderscheiding die topondernemers beloont voor hun werk in de tuinbouw.
De winnaar en de genomineerden zijn het visitekaartje van de Nederlandse tuinbouwsector en worden dan ook voorgedragen voor andere (internationale) ondernemersprijzen. Daarmee laten we ondernemend Nederland, maar ook het buitenland zien wat de Nederlandse tuinbouw op de wereldmarkt betekent. De winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 wordt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op woensdag 10 januari bekend gemaakt.
De winnaar en genomineerden kunnen naast eer en erkenning ook rekenen op aandacht van de media en een uitbreiding van het (internationale) netwerk. Op de website vindt u alle informatie over het aanmelden.