Start cursus BioAssays and Beyond

Werkt u in de groente- en sierteelt veredeling of plantenteelt en wilt u meer weten over het opzetten en uitvoeren van biotoetsen als start voor de resistentieveredeling en identificatie van resistente planten? Dan is de module BioAssys and Beyond van Inholland Academy iets voor u.

Op 15 februari 2024 gaat de cursus BioAssays and Beyond weer van start. Leer in deze module meer over de levenscyclus en het ziekteproces van de ziekteverwekkers, de verdediging van de plant tegen ziekteverwekkers, de rol van de omgeving op het ziekteproces en de plant, hoe je een biotoets moet opzetten en de mogelijkheden van resistentieveredeling en de rol van biotoetsen daarin.

Wilt u meer weten over deze cursus of u aanmelden? Dat kan via de website van BioAssays and Beyond (BAB). Er is nog plek voor een paar cursisten, dus meldt u snel aan!  

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van een hele dag, 1x per maand. De voorlopige cursusdata zijn: 15 februari, 14 maart, 11 april, 10 mei en 6 juni. Meer weten? Neem contact op met Nelleke Kreike via nelleke.kreike@inholland.nl of 06-211 15 471.

Vorige
Vorige

Parkeeroplossing voor Royal Van Lent Shipyard in glastuinbouwgebied Buitenkaag

Volgende
Volgende

Op werkbezoek bij huisvestingslocatie in Erica