Veel bezoekers bij 5e editie Aalsmeer Flower Festival!

De vijfde editie van het Aalsmeer Flower Festival kon zowel zaterdag als zondag veel bezoekers welkom heten op de twee locaties, The Beach aan de Oosteinderweg en de Historische Tuin in het Centrum.

In The Beach werden beide dagen diverse extra activiteiten georganiseerd en deze mochten allen rekenen op veel belangstelling. Zo is er muziek gemaakt en gedanst, zijn er maskers beschilderd, werden rondleidingen gegeven door de vroegere veiling en kon geluisterd worden naar het concert van de Aalsmeers Harmonie. De vele arrangementen van bloemen en planten, gemaakt onder leiding van Marloes Joore, oogstten grote bewondering.  

In de Historische Tuin kon genoten worden van arrangementen van Elise Eveleens. Het tuinbouwmuseum was omgetoverd tot een ontdekkingsreis langs allerlei leuke bloemen- en plantenarrangementen. Op de Historische Tuin was ook de tentoonstelling van Roooz en dit betekende een kennismaking met heel veel soorten rozen. Ook konden bezoekers er plaatsnemen op de banken in de veilingzaal en bieden voor mooie bossen bloemen.

De bezoekers konden per watertaxi van de ene naar de andere locatie pendelen en hier werd flink gebruik gemaakt.

Bron: Floranews.com - foto: Aalsmeer Flower Festival Facebook