Doe mee aan Bedrijven in Zicht

Van maandag 6 november tot en met vrijdag 10 november openen bedrijven in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn massaal hun deuren tijdens Bedrijven in Zicht! Het evenement is een initiatief van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam.

Bedrijven in Zicht is een ‘open bedrijven’-week om bezoekers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met bedrijven en organisaties in de regio Groot Amsterdam. Werkzoekenden die een (nieuwe) baan willen, mensen die denken aan een carrièreswitch, scholieren en studenten die een werkervaringsplaats, stage of bijbaan zoeken. Potentiële nieuwe collega’s kunnen van 6 november tot en met 10 november een goed beeld krijgen van de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Deelname voor bedrijven is gratis. De ondernemer kan zelf kiezen welke dagen hij/zij de deuren van het bedrijf opent om werkzoekenden te ontvangen. Wilt u hier aan meedoen? Kijk voor meer informatie op bedrijveninzicht.com/voor-bedrijven/

Vorige
Vorige

Greenport Aalsmeer start met workshops Circulariteit

Volgende
Volgende

Frank van der Helm benoemd tot associate lector Levende Plantenteeltsystemen