Gezocht: stageplekken voor studenten E-Commerce

ROC van Amsterdam zoekt stageplekken voor hun studenten E-Commerce. Deze studenten zijn op zoek naar een stage in een internationale omgeving waar het draait om handel, social media skills, bouw webshop, customer journey etc. Engels is geen enkel probleem.

Tijdens de stage in het tweede jaar van de opleiding ‘International E-Commerce Specialist’ richt de student zich op het onderzoeken van de customer journey binnen de e-commerce en brengt de marktpositie van de onderneming in kaart. De student analyseert hoe klanten door de verschillende fasen van hun aankoopproces bewegen, zowel op de website als via andere digitale kanalen, zoals social media en e-mailmarketing. Deze analyse helpt om de klanttevredenheid en -ervaring te verbeteren.

Op basis van trends en ontwikkelingen in de markt, zoals veranderende klantbehoeften of technologische innovaties, vertaal de student deze inzichten naar commerciële kansen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot voorstellen voor nieuwe productcategorieën, gepersonaliseerde aanbiedingen, of een optimalisatie van de online gebruikerservaring. De student brengt ook het commerciële aanbod van de onderneming in kaart, waarbij hij/zij onderzoekt hoe dit aanbod aansluit bij de verwachtingen van de klant in een digitale omgeving. Daarnaast doet de student concrete verbetervoorstellen om de verkoop, marketing en marktbewerking van de onderneming te verbeteren, met een sterke focus op e-commerce bijvoorbeeld; het verbeteren van de website, het optimaliseren van de online winkelervaring.

Bent u een bedrijf met een SBB erkenning en op zoek naar een stagiair(e)? Meldt u zich dan nu aan bij Ana Garcia de Sousa of Michaël Amlacher, de stagecoördinatoren bij deze opleiding. Heeft u geen SBB erkenning? Dan kunnen zij u daar ook bij helpen.

Vorige
Vorige

Masterplan Energie @Greenport Aalsmeer

Volgende
Volgende

Start inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs 2025 en Themaprijs Future-proof technologies