Greenport Aalsmeer start met nieuwsbrief logistiek!

Greenport Aalsmeer is een logistieke hub met veel transport: import via luchtvracht, aanvoer van bloemen en planten naar veiling en handelsbedrijven, transport van bloemen en planten naar afzetmarkten over de gehele wereld. Logistieke innovaties zijn belangrijk voor de tuinbouwsector. 

Met slimme en schone logistieke toepassingen gaan vervoerders steeds efficiënter, duurzamer en veiliger rijden. Ook digitalisering speelt daarbij een belangrijke rol. Greenport Aalsmeer zet samen met haar community in op een logistieke sector die in 2050 concurrerend en vernieuwend is en aansluit bij de klimaatdoelstellingen van het kabinet en de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Waar gaat u mee starten? En waar kan Greenport Aalsmeer u bij ondersteunen? 

Welke ontwikkelingen passen bij uw bedrijf en welke niet? Is er misschien subsidie beschikbaar? Zijn er pilotprojecten waar u als ondernemer aan kunt deelnemen?  Binnen Greenport Aalsmeer willen we daarbij ondersteunen. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van subsidies, lopende projecten en pilots waarbij u eenvoudig kunt aanhaken en een goed netwerk richting brancheorganisaties, overheden en andere handige bedrijven en organisaties. 

Greenport Aalsmeer start daarom dit jaar met een speciale nieuwsbrief over logistiek. De eerste special leest u hier!

Door u aan te melden voor deze logistieke nieuwbrief van Greenport Aalsmeer blijft u op de hoogte van de lopende projecten, nieuwste ontwikkelingen, startende pilots, bijeenkomsten etc.


Vorige
Vorige

Inschrijving voor HortiHeroes Programma’s is open!

Volgende
Volgende

Studenten Nova college halen heftruckcertificaat bij Bosman van Zaal