Kick off Green Growth Coalition

Op dinsdag 31 januari was de kick off van de Green Growth Coalition bij het World Horti Center in Naaldwijk.

De Green Growth Coalition is opgericht om nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te introduceren voor uitdagingen in de agrifood en tuinbouw. Denk hierbij aan klimaatadaptatie, CO2 uitstoot en vastlegging, stikstof, meervoudig ruimtegebruik, biodiversiteit, smart farming, robotisering en digitalisering, agri-logistiek, en duurzaam water- en energieverbruik. Deze nieuwe oplossingen zullen de internationale positionering van Nederland als toonaangevend innovatie ecosysteem in agrifood en tuinbouw verder versterken.

De Green Growth Coalition is een initiatief van HortiHeroes en WorldStartup en wordt mede mogelijk door de OneSingleHub regeling. De eerste doelstelling van de Green Growth Coalition is om de succesvolle support programma's van HortiHeroes en WorldStartup verder te versterken in de Provincie Zuid-Holland en uit te breiden naar de provincies Noord Holland en Gelderland.

Het opschalingsproject is gericht op het regionaal beter ondersteunen van startups en talenten door hen actief te begeleiden en toegang te geven tot partners, klanten en experts uit heel Nederland.

Vorige
Vorige

Effecten kwaliteitsverbetering huisvesting internationale medewerkers

Volgende
Volgende

Inschrijving voor HortiHeroes Programma’s is open!