Gezocht: kandidaten voor Tuinbouw Ondernemersprijs

Vanaf vrijdag 14 oktober kunnen innovatieve ondernemers in de tuinbouw zich aanmelden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023. Naast de ondernemersprijs wordt dit jaar ook een themaprijs ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’ uitgereikt. De winnaars worden op 29 maart 2023 bekend gemaakt.

De Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Bedrijven die met creatieve oplossingen, doorzettingsvermogen en bereidheid tot open overleg het kennisniveau sectorbreed laten groeien. De ideale kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemersprijs investeren in nieuwe technieken die de sector naar een hoger plan tillen, met veel aandacht voor een stevig fundament voor een duurzame toekomst. In 2023 wordt de prijs voor de 36e keer uitgereikt.

Kandidaten kunnen zichzelf vanaf vandaag tot uiterlijk vrijdag 25 november aanmelden, of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Dit geldt voor zowel de Ondernemersprijs als voor de Themaprijs. Begin december wordt bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen.

Kijk voor meer informatie op tuinbouwondernemersprijs.nl.

Vorige
Vorige

Stimuleringsregeling CTC Amsterdam Westkant

Volgende
Volgende

Raadsleden Aalsmeer op bezoek bij Marginpar