Gezocht: projectondersteuner Greenport Aalsmeer (8 uur p/w)

Greenport Aalsmeer is een community waarin ondernemers, overheden, onderzoek- en onderwijsinstellingen vertegenwoordigd zijn. Samen werken we aan sierteeltvraagstukken die niemand van ons alleen kan oplossen, zoals schaarste op de arbeidsmarkt, het gebrek aan ruimte en de noodzakelijke versnelling van de circulaire economie. Zo bouwen we met elkaar aan de sector van morgen!

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een:
projectondersteuner Greenport Aalsmeer (8 uur p/w)


Ben jij accuraat, communicatief vaardig en enthousiast? Neem je graag initiatief en hou je ervan de zaken goed te organiseren? Dan is de functie van Projectondersteuner wat voor jou! Je ondersteunt de programmamanager Arbeid & Onderwijs bij de organisatie van projecten voor scholen en tuinbouwondernemers in de regio Aalsmeer.

Als projectondersteuner lever je administratieve, secretariële en procesmatige ondersteuning bij de verschillende projecten binnen het programma Arbeid & Onderwijs.  Je werkt nauw samen met de programmamanager Arbeid & Onderwijs. Je verzorgt projectcorrespondentie, stelt actielijsten op en houdt de voortgang in de gaten. Voor de projectleiders bewaak je de afspraken en je zet acties uit die voortkomen uit projectafspraken. Je bent hands-on en vindt het leuk om de praktische kant van de projecten tot in de puntjes te organiseren en regelen. Ook is het plannen en organiseren van vergaderingen en de uit de projecten voortvloeiende activiteiten deel van je taak.

Geen werkdag is dan ook hetzelfde. De ene dag heb je contact met basisscholen die meedoen aan de Tuinbouw Battle, notuleer je een vergadering en check je of alle actiepunten goed afgehandeld zijn door de samenwerkingspartners. De andere dag zorg je ervoor dat de bedrijven die meedoen aan ‘Directeur voor 1 Dag’ weten hoe laat en welke student er op hun bedrijf langskomt en regel je tussendoor groene workshops voor Green Unplugged. Bij al deze werkzaamheden houd je het overzicht en de regie. En verlies je je goede humeur niet.

  • Je takenpakket omvat onder andere:

  • Je ondersteunt en faciliteert bij projecten, activiteiten en bijeenkomsten die vanuit het programma Arbeid & Onderwijs worden geïnitieerd en georganiseerd.

  • Agendabeheer programma Arbeid & Onderwijs (plannen van interne en externe overleggen).

  • Notuleren van overleggen, verslagen uitwerken en actielijsten maken.

  • Uitvoeren en bewaken van gemaakte afspraken en deadlines.

  • Je houdt de voortgang en uitvoering van projecten in de gaten, waarbij je knelpunten kunt signaleren, deze kunt vertalen in voorstellen voor verbetering en deze verbeteringen ook – in overleg met de programmamanager - kunt doorvoeren.

  • Je zorgt ervoor dat alle activiteiten op de website en socials van  Greenport Aalsmeer geplaatst worden en ondersteunt bij de opbouw van een actieve community rondom arbeid en onderwijs.

  • Greenport Aalsmeer heeft de ambitie om in de toekomst actief aan de slag te gaan met open dagen van scholen en beurzen. Je vindt het leuk om gesprekken met studenten te voeren, gaat actief op zoek naar kansen voor samenwerkingen met partijen en gaat deze activiteiten (mede) organiseren.

Functieprofiel
De juiste kandidaat beschikt over de volgende kennis en eigenschappen:

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Je kunt goed zelfstandig werken;

  • Je communiceert helder en vindt samenwerken leuk;

  • Je bent in staat om prioriteiten te stellen;

  • Je bent leergierig en hebt een doenersmentaliteit;

  • Je vindt het leuk om projecten praktisch uit te voeren.

De functie wordt ingevuld op inhuur basis, maximaal 8 uur per week, flexibel in te delen, op de eigen locatie. Wij denken aan een (zelfstandig) professional. Detachering vanuit partnernetwerk behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Meer informatie over de inhoud van de functie kan verkregen worden bij Ronald van den Breevaart, directeur Greenport Aalsmeer, 06 -58 91 96 59 of bij Monique van Weerdenburg, programmamanager Arbeid & Onderwijs, 06 53 99 96 57.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te reageren een mail met motivatie en cv te sturen naar Monique van Weerdenburg, programmamanager Arbeid & Onderwijs via monique@greenportaalsmeer.nl.

De sluitingstermijn voor reacties is 6 oktober 2023. Gesprekken staan gepland in de week van 9 t/m 12 oktober.

Vorige
Vorige

Telers willen meer biodiversiteit rond kas

Volgende
Volgende

Greenport Aalsmeer start met workshops Circulariteit