Met uw ketenpartner werken aan een circulair verdienmodel?

Bent u bedrijfsmatig gevestigd in de provincie Zuid-Holland en wilt u samen met een of meerdere ketenpartners werken aan een circulair verdienmodel? Dan is de driedaagse CIRCO Track die op 9 mei, 23 mei en 6 juni plaatsvindt voor u wellicht interessant.

Een CIRCO Track is een trainingsprogramma, waarin bedrijven in drie workshopdagen aan de slag gaan met circulair ontwerpen. U kijkt naar uw eigen business, herontwerpt een product of dienst en zet dit om in een nieuwe business case. Tijdens de Track wordt u geholpen in een gefaciliteerd ontwerpproces, met kennis, instrumenten en interactie met zowel andere bedrijven. Door meerdere bedrijven bij elkaar te zetten kunnen we van elkaar leren. Een BlueCity CIRCO Track maakt los wat vast zit en brengt bedrijven in beweging, richting een circulaire toekomst.

De begeleiding wordt gedaan door twee ervaren CIRCO-trainers die u stap voor stap meenemen in uw eigen circulaire propositie. De Track bestaat uit drie halve dagen waarin er fysiek en online contact tussen de trainers en alle deelnemers is. Tussen deze contactmomenten wordt individueel aan de eigen case gewerkt. De totale tijdsinvestering is ongeveer 20 uur. Na afloop heeft u voor uw bedrijf zowel een lange termijn visie ontwikkeld, als een concreet plan om morgen mee te beginnen.

Meer informatie

Vorige
Vorige

Uitbuiting internationale medewerkers wordt strafbaar

Volgende
Volgende

30 maart: gratis workshop Circulair Ondernemen